Leirinohjaajien peruskurssi 8.-10.2.2019 Jyväskylässä

Leirinohjaajien peruskurssi järjestettiin Kiponniemen toimintakeskuksessa Vesangalla (Jyväskylässä) 8.-10.2.2019

Ilmoittautuminen on päättynyt.
Jyväskylän matkakeskukselta järjestetään yhteiskuljetus Kiponniemeen, kyyti lähtee n. klo 18.05. Jos joku kauempaa tuleva ei millään ehdi yhteiskyytiin, järjestetään tarvittaessa kyyti erikseen. Sunnuntaina tulemme bussilla liturgiaan Jyväskylän kirkkoon ja sen jälkeen on lounas ja todistustenjako seurakuntasalilla. Ohjelma päättyy klo 13 mennessä srk-salilla (Rajakatu 39). Kävelymatkaa matkakeskukselle on n. 1,5 km.

Kurssi on tarkoitettu kristinoppileirin käyneille leirinohjaajaksi aikoville. Kurssi antaa perusvalmiudet toimia ohjaajana (ortodoksisella) leirillä ja se onkin edellytyksenä ohjaajantöille useimmissa seurakunnissa ja ONL:n leireillä. Kurssiin liittyy pieniä ennakkotehtäviä. Tehtävät on lähetetty sähköpostilla ilmoittautuneille 18.12. Myöhemmin ilmoittautuneet saavat tehtävät ilmoittauduttuaan. Jo etukäteen kannattaa tutustua Leirinohjaajan eväsreppu 1 -materiaaliin.

Osallistumismaksu on 40€ ja se laskutetaan kurssin jälkeen. Muista että ilmoittautuminen on sitova! Jos et pääsekään tulemaan kurssille, tulee siitä ilmoittaa 27.1. mennessä tai sairastapauksessa heti kun mahdollista.

Kurssi järjestettiin yhteistyössä Jyväskylän ortodoksisen seurakunnan kanssa ja Opintokeskus Siviksen tuella.