Jäsenyys

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry:n henkilöjäsenyys on ilmainen. Ilmoittaudu jäseneksi alla olevalla lomakkeella. Vain jäsenenä voit vaikuttaa!
ONL:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa (alle 15-vuotiaat vanhempiensa suostumuksella), joka haluaa edistää samoja asioita kuin ONL:n tarkoituksena on. Sääntöjen ( ONL:n säännöt) mukaan ONL:n tarkoituksena on esimerkiksi vahvistaa Suomen ortodoksista kirkkoa ja auttaa ortodoksista nuorisoa kasvamaan kirkon eläviksi jäseniksi. Jäsenyys tuo mukanaan etuja: jäsenet päättävät liiton asioista vuosikokouksissa ja suunnitteilla on myös pieniä jäsenalennuksia esimerkiksi tuotteista tai tapahtumien osallistumismaksuista. Jäsenyys ei velvoita muuhun kuin siihen, ettei toimi liiton tarkoituksen vastaisesti.
Jos et ole varma oletko jo ONL:n henkilöjäsen, voit varmuuden vuoksi liittyä, siitä ei ole mitään haittaa.

Liity myös postituslistalle jotta tiedät mitä ONL:ssa tapahtuu!

Yhteisöjäsenet
ONL:n yhteisöjäseniksi voivat liittyä esimerkiksi ortodoksiset seurakunnat ja muutkin rekisteröidyt yhdistykset jotka haluavat edistää ONL:n toimintaa. Mikäli edustamasi yhteisö on kiinnostunut yhteisöjäsenyydestä, ota yhteyttä toimistoon. Katso lisätietoja Yhteisöjäsenet-osiosta.

Rekisteriseloste