Yleisinfo

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry järjestää monipuolisesti leirejä ja tapahtumia nuorille ja lapsille. Päivien ohjelmat rakentuvat ortodoksisen elämäntavan ympärille.

Aamu aloitetaan ja päätetään yhdessä jumalanpalveluksella, ruoka siunataan ja otetaan huomioon myös paastopäivät. Leireillä ja tapahtumissa ollaan yhdessä pelaillen, leikkien ja puuhaillen.

Erityisruokavaliosta voi sopia ennen tapahtumaa ottamalla yhteyttä ONL:n toimistoon sähköpostitse onl (at) ort.fi.

Suurin osa tapahtumista järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Ilmoittautuminen

ONL ry:n tapahtumiin tulee ilmoittautua tapahtuman sivulla olevien ohjeiden mukaan, yleensä viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtuman alkua. Ilmoittautua voit lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse 050 4658173.

Ilmoittautumisen peruminen

Jos olet ilmoittautunut tapahtumaan, mutta et pääse tulemaan, osallistuminen tulee peruuttaa. Peruminen tulee ilmoittaa vähintään viikkoa ennen tapahtumaa, (tai leiri-/kurssikirjeen ohjeiden mukaan) muutoin ilmoittautuneelta peritään osallistumismaksun suuruinen maksu.

Myös sairaustapauksessa tms. osallistuminen tulee peruuttaa välittömästi esteellisyyden ilmettyä. Muutoin ilmoittautuneelta peritään enintään osallistumismaksun suuruinen maksu.

Ilmoittautumisen voi perua joko puhelimitse: 050 4658173 tai sähköpostitse: onl (at) ort.fi

Vapaapaikat

Kullekin ONL ry:n leirille voidaan anomuksesta ottaa 1-2 osallistujaa ns. vapaapaikalle ja lisäksi voidaan myöntää harkinnan mukaan maksualennuksia.
Vapaapaikan ja alennuksen perusteena on aina taloudellinen ja sosiaalinen syy. Vapaapaikkaa tai alennusta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, jossa tulee olla selkeät perustelut (perheen kokonaistilanne, erityisesti taloustilanne), miksi juuri tämän osallistujan tulisi voida osallistua leirille ilmaiseksi tai alennetulla leirimaksulla. Hakemukset lähetetään joko postitse liiton katuosoitteeseen tai sähköpostilla onl (at) ort.fi, mieluiten viimeistään muutamia viikkoja ennen kyseistä leiriä. Päätökset vapaapaikoista ja alennuksista tekee liiton johtokunnan valtuuttama työryhmä.