Vuoden kerho ja vuoden ohjaaja valittu

ONL ry:n johtokunta valitsee vuosittain saamiensa esitysten perusteella vuoden kerhon ja vuoden ohjaajan. Liitto sai tänäkin vuonna tiedon useasta mainiosta ohjaajasta ja monesta hienosta kerhosta, kiitämme kaikkia esityksiä tehneitä sekä toivotamme monia armorikkaita vuosia kirkkomme lapsi- ja nuorisotyössä mukana oleville.

Vuoden ohjaaja -titteli myönnetään yleensä suhteellisen tuoreelle, vapaaehtoiselle tai osa-aikaiselle ohjaajalle, jolla on mainio asenne, innostamisen taitoa, ahkeruutta ja tunnollisuutta.

Vuoden ohjaaja 2017 on Polina Buynova Taipaleen ortodoksisesta seurakunnasta. Polina on 17-vuotias, ja on oman kripansa jälkeen ollut “kaikessa mukana”, isä Tuomas Kallosta lainaten. Polina on tehnyt jo useamman vuoden töitä kripaohjaajana, lastenleirillä, Outokummun puuhakerhossa ja antanut opiskelujensa keskellä valtavasti aikaa seurakunnan lapsi- ja nuorisotyöhän. Polinaa kuvaillaan iloiseksi, positiiviseksi, innostavaksi, luovaksi, aloitteelliseksi ja sydämelliseksi aarteeksi! Polina saa kunniakirjansa 14.12. Outokummun puurojuhlassa. Tervetuloa mukaan klo 17:30!

Vuoden kerho -kunnia annetaan hyvin toimivalle ja esimerkilliselle, ortodoksiseen lapsi- ja nuorisotyöhön liittyvälle kerholle.

Vuoden kerho on Rovaniemen perhekerho Lapin seurakunnasta. Kerho on melko tuore mutta osallistujilleen tärkeä. Perhekerhossa käyvät perheet ovat järjestäneet yhdessä seurakunnan kanssa toimintaa myös laajemmalle porukalle, mm. laskiaistapahtuman. Perhekerhoa vetävä Pia Tuukkanen on pienten lasten äiti, joka on kaivannut lisää lapsiperheiden toimintaa seurakuntaan ja ryhtynyt tuumasta toimeen, hyvällä menestyksellä. Rovaniemen perhekerho palkitaan tulevana sunnuntaina (10.12.) seurakunnan jouluunvalmistautumisjuhlassa, seurakunta toivottaa kaikki tervelleiksi tähän liturgian jälkeiseen juhlaan.