Valamon kripari 9.-16.6.2019

Perinteinen luostarikripari järjestetään 9.-16.6.2019 Valamon luostarissa Heinävedellä, yhteistyössä Valamon opiston kanssa.
Osallistumismaksu on 365 euroa, joka laskutetaan huhti-toukokuussa 2019.
Omasta seurakunnasta kannattaa jo hyvissä ajoin selvittää osallistuuko se leirin kustannuksiin jollakin tavalla.

Leiri on täynnä, peruutuspaikkoja voi kysyä onl (a) ort.fi

Ensimmäinen leirikirje on lähetetty ilmoittautuneille joulukuussa, myöhemmin ilmoittautuneille se lähetetään heti ilmoittautumisen tultua perille. Kirjeen mukana tulee ns. kriparipassi, johon on tarkoitus kerätä merkintöjä oman seurakunnan jumalanpalveluksista ja muista tapahtumista, jotta omakin seurakunta tulee tutuksi, kun leirillä ei monikaan pääse tutustumaan oman seurakunnan henkilöstöön.
Toinen leirikirje lähetetään huhti-toukokuussa ja siinä tulee tietoa mm. leirillä tarvittavista varusteista ja aikatauluista.

Päätösliturgia on Valamon luostarin pääkirkossa sunnuntaina 16.6. alkaen klo 9.00. Liturgian jälkeen on (omakustanteinen) ruokailu ja pieni päätösjuhla, jossa jaetaan todistukset. Päätöspäivään ovat tervetulleita leiriläisten perheet, sukulaiset ja ystävät, vierasmäärää ei ole rajattu, mutta pyydämme ilmoittamaan arvion vierasmäärästä etukäteen (ohjeet toisessa leirikirjeessä).