Valamon kripari 7.-14.6.2020

Perinteinen luostarikripari järjestetään 7.-14.6.2020 Valamon luostarissa Heinävedellä.
Osallistumismaksu on 365 euroa. Osallistumismaksu laskutetaan huhti-toukokuussa 2020. Omasta seurakunnasta kannattaa jo hyvissä ajoin selvittää osallistuuko se leirin kustannuksiin jollakin tavalla.

Ilmoittautua voi kätevimmin nettilomakkeella, tai lähettämällä vastaavat tiedot sähköpostilla: onl (a) ort.fi
Leirille mahtuu enintään 30 leiriläistä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ensimmäinen leirikirje on lähetetty ilmoittautuneille joulukuussa, myöhemmin ilmoittautuneille se lähetetään heti ilmoittautumisen tultua perille. Kirjeen mukana tulee ns. kriparipassi, johon on tarkoitus kerätä merkintöjä oman seurakunnan jumalanpalveluksista ja muista tapahtumista, jotta omakin seurakunta tulee tutuksi, kun leirillä ei monikaan pääse tutustumaan oman seurakunnan henkilöstöön.
Toinen leirikirje lähetetään huhti-toukokuussa ja siinä tulee tietoa mm. leirillä tarvittavista varusteista ja aikatauluista.

Päätösliturgia on Valamon luostarin pääkirkossa sunnuntaina 14.6. alkaen klo 9.00. Liturgian jälkeen on (omakustanteinen) ruokailu ja pieni päätösjuhla, jossa jaetaan todistukset. Päätöspäivään ovat tervetulleita leiriläisten perheet, sukulaiset ja ystävät, vierasmäärää ei ole rajattu, mutta pyydämme ilmoittamaan arvion vierasmäärästä etukäteen (ohjeet toisessa leirikirjeessä).

Lisätietoja voi kysyä leirinjohtaja Annakaisa Onatsulta: annakaisa.onatsu (a) ort.fi tai 040 6858854