Loska-tapahtuma 5.-7.12.

Arkistojen “aarteita” eli kuvalöytö Loska-tapahtumasta 2012.

Tulossa on jälleen rento nuorten loskaviikonloppu, piristämään harmaata syystalvea. Paikkana on tällä kertaa Ruokoniemen leirikeskus Siilinjärvellä. Osallistumme myös Kuopion pyhän Nikolaoksen kirkon praasniekkaan itsenäisyyspäivänä ja itsenäisyyspäivää juhlistetaan muutenkin! Ohjelmassa on mm. linnanjuhlavalvojaiset, piparitalkoot, aikaa tutustua uusiin kavereihin, hengaamista ja pelailua yhdessä sekä tapahtuman lopuksi yhteinen (jouluostos- ja) ateriakäynti Matkuksen ostoskeskuksessa. Tutustumme myös pyhän Nikolaoksen ja uusien suomalaisten pyhien elämäntarinoihin hauskalla tavalla.

Yhteiskuljetus lähtee torstaina 5.12. Kuopion matkakeskuksesta n. klo 18.40. Kyyti järjestetään myös liturgiaan ja takaisin, sekä lauantaina Matkukseen ja sieltä Kuopion matkakeskukseen, jossa ollaan perillä n. klo 14.10.

Tapahtuma on suunnattu nuorille (2006 tai aiemmin syntyneille), myös nuoret aikuiset ovat tervetulleita mukaan!

Osallistumismaksu 50e, jäsenille hinta vain 30e! Koskee myös yhteisöjäseniä, jos seurakunta maksaa osallistumisen. Jäseneksi voit liittyä helposti täällä.

 

Ilmoittaudu viimeistään 20.11. oheisella lomakkeella.
Mukaan mahtuu vain n. 32-35 nopeinta (riippuen huonejaosta), joten kannattaa ilmoittautua heti!
(Huom! Jos sinulla tai perheelläsi on taloudellisesti tiukkaa, muistathan, että kullekin ONL ry:n leirille voidaan anomuksesta ottaa 1-2 osallistujaa ns. vapaapaikalle ja lisäksi voidaan myöntää harkinnan mukaan maksualennuksia. Lisätietoja löytyy täältä.)

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä  ONL ry ja Kuopion ortodoksinen seurakunta, Sivis-opintokeskuksen tuella.