Leirinohjaajien peruskurssi 14.-16.2.2020

Leirinohjaajien peruskurssi järjestetään 14.-16.2.2020 Susiniemen leirikeskuksessa Mikkelissä.

Kurssi on tarkoitettu kristinoppileirin käyneille leirinohjaajaksi aikoville. Kurssi antaa perusvalmiudet toimia ohjaajana (ortodoksisella) leirillä ja se onkin edellytyksenä ohjaajantöille useimmissa seurakunnissa ja ONL:n leireillä. Kurssiin liittyy pieniä ennakkotehtäviä. Tehtävät lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse viimeistään joulukuun alkupuolella. Myöhemmin ilmoittautuneet saavat tehtävät ilmoittauduttuaan. Jo etukäteen kannattaa tutustua Leirinohjaajan eväsreppu 1 -materiaaliin.

Ilmoittaudu kurssille 30.1. mennessä nettilomakkeella, tai lähettämällä vastaavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen: onl (a) ort.fi
Mukaan mahtuu n. 55 nopeinta (lukumäärä huonejaosta riippuvainen).

Mikkelin matkakeskukselta järjestetään yhteiskuljetus Susiniemeen klo 19.00. Ilmoittaudu yhteiskyytiin kurssikirjeen ohjeiden mukaan. Sunnuntaina tulemme bussilla liturgiaan Mikkelin kirkkoon ja sen jälkeen on lounas ja todistustenjako seurakuntasalilla. Ohjelma päättyy klo 13 mennessä srk-salilla (Paavalinkatu 4). Sieltä siirrytään kävellen matkakeskukselle, matkaa on n. 1,5 km.

Osallistumismaksu on 50€ ja se laskutetaan kurssin jälkeen. Muista että ilmoittautuminen on sitova! Jos et pääsekään tulemaan kurssille, tulee siitä ilmoittaa 30.1. mennessä tai sairastapauksessa heti kun mahdollista.

Kurssi järjestetään yhteistyössä Saimaan ortodoksisen seurakunnan kanssa ja Opintokeskus Siviksen tuella.