Lasten ja varhaisnuorten leiri Puroniemessä 2.-5.6.2020

Perinteinen lasten ja varhaisnuorten leiri pidetään Puroniemen leirikeskuksessa 2.-5.6.2020.

OHJELMA
Ohjelmassa on tuttuun tapaan pelejä, leikkejä, uimista ja saunontaa, erilaisia pienryhmätoimintoja, illanviettoja nuotiolla sekä palveluksia, mm. yksi liturgia. Leirin erityisteemana on ”hyvinvoiva mieli”.

Leiri on ohjelmaltaan suunnattu osittain erikseen kahdelle ikäryhmälle:
6-10 -vuotiaille lapsille sekä
10-14 -vuotiaille varhaisnuorille.

Mukaan mahtuu n. 30-40 lasta ja nuorta ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri alkaa tiistaina 2.6. klo 12 (saapua voi klo 10-12, tai erillisellä sopimuksella muuhunkin aikaan) ja päättyy perjantaina 5.6. noin klo 12.

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN
Osallistumismaksu on 60€/ lapsi. (Jos perheestä tulee useampi lapsi, seuraavista lapsista maksu on 50€/ lapsi.)  Leirimaksu sisältää majoituksen, ruuan ja ohjelman.

Ilmoittautua voi vaikka heti (kuitenkin viimeistään 18.5.2020), mieluiten oheisella lomakkeella sähköisesti:
https://onl.fi/tapahtumat/ilmoittautuminen/

LEIRIMAKSUUN TUKEA?
Kannattaa tiedustella omasta kotiseurakunnasta, tukeeko se leirimaksussa.

ONL ry:n lasten ja varhaisnuorten leirille voidaan anomuksesta ottaa 1-2 osallistujaa ns. vapaapaikalle ja lisäksi voidaan myöntää harkinnan mukaan maksualennuksia. Vapaapaikan ja alennuksen perusteena on aina taloudellinen ja sosiaalinen syy. Lisätietoa: https://onl.fi/tapahtumat/yleisinfo/

ERITYISTARPEET
Puroniemen leirikeskus ei ole kaikilta osin esteetön, mutta toivotamme silti leirille tervetulleiksi kaikenlaiset osallistujat ja pyrimme huomioimaan yksilöllisiä tarpeita mahdollisuuksien mukaan. Ilmoitathan leirinjohtajalle etukäteen leiriläisen erityistarpeista (esim. tulkkauksen tarve, erityisruokavalion tarve).

HENKILÖSTÖ
Leirikeittiössä toimii jälleen emäntänä Stina Luomi, leirin pappina toimii isä Harri Peiponen Rautalammin ortodoksisesta seurakunnasta. Leirinjohtaja on Maria Kauppila ONL:stä, muu henkilökunta (n. 10 ohjaajaa ja kanttori) varmistuu kevään aikana.

Leiri järjestetään yhteistyössä Rautalammin ortodoksisen seurakunnan kanssa.

Leirin yhteydessä on LITURGIA Puroniemen leirikeskuksen kirkossa torstaina 4.6.2020 klo 9, liturgiaan ovat tervetulleita myös leirin ulkopuoliset.

Lisätietoja: leirinjohtaja Maria Kauppila, maria.kauppila (at) ort.fi tai 050 4658172