Lasten ja varhaisnuorten leiri 4.-7.6.2019

Perinteinen lasten ja varhaisnuorten leiri pidetään Puroniemessä 4.-7.6.2019.

Ohjelmassa on tuttuun tapaan pelejä, leikkejä, uimista ja saunontaa, erilaisia pienryhmätoimintoja, illanviettoja nuotiolla sekä palveluksia, mm. yksi liturgia. Leirin erityisteemana on ”osallisuus”. Leiri toteutetaan yhteistyössä Rautalammin ortodoksisen seurakunnan kanssa ja leirin pappina toimii isä Otto Laukkarinen ja kanttorina Markus Hänninen. Leirikeittiössä loihtii ravitsevat ruuat jälleen kerran emäntä Stina Luomi.

Leiri järjestetään osittain erikseen kahdelle ikäryhmälle:

6-10 -vuotiaille lapsille sekä 10-14 -vuotiaille varhaisnuorille. Mukaan mahtuu n. 30-40 lasta ja nuorta ilmoittautumisjärjestyksessä.
Osallistumismaksu on 60€/ lapsi. Jos perheestä tulee useampi lapsi, seuraavista lapsista maksu on 50€/ henkilö. Maksu sisältää majoituksen, ruuan ja ohjelman.

ONL ry:n lasten ja varhaisnuorten leirille voidaan anomuksesta ottaa 1-2 osallistujaa ns. vapaapaikalle ja lisäksi voidaan myöntää harkinnan mukaan maksualennuksia. Vapaapaikan ja alennuksen perusteena on aina taloudellinen ja sosiaalinen syy. Lisätietoa: https://onl.fi/tapahtumat/yleisinfo/

(Tilanne 20.5..: vielä on tilaa n. 5  lapselle! Leirikirjeet postitimme huhtikuusa tai aiemmin ilmoittautuneille toukokuun alussa, muille sitä mukaa, kun ilmoittautumisia tulee.

Ilmoittautua voi vaikka heti, mutta viimeistään 27.5. mennessä, oheisen linkin kautta :
https://onl.fi/tapahtumat/ilmoittautuminen/

Lisätietoja: leirinjohtaja Maria Kauppila, maria.kauppila (at) ort.fi tai 050 4658172

LITURGIA Puroniemen leirikeskuksen kirkossa to 6.6.2019 klo 9, tervetuloa!