Kulttuurimatka Viroon (entisille) nuorille aikuisille

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus tavata entisiä, nykyisiä ja ihan uusia ONL-kavereita ja tutustua Tallinnaan mukavassa seurassa.

Ohjelmassa on ainakin tutustuminen pyhien Simeonin ja Hannan kirkkoon, mahdollisesti myös Kristuksen kirkastumisen kirkkoon, sekä tietysti aikaa ostoksille ja kaupungilla kiertelyyn. Mikäli kiinnostusta on, voidaan mennä yhdessä Tallinnan Legendat -esitykseen (http://tallinnlegends.com/fin/).

Osallistumismaksu on 18-29-vuotiaille 140€ ja 30-vuotiaille ja sitä vanhemmille 150€. Alaikäiset eivät pääse tälle reissulle osallistumaan. Maksuun kuuluu:

  • matkat Helsinki-Tallinna-Helsinki (Tallink Star / Megastar, yhteinen matkatavarahytti ryhmälle)
  • Shuttle Buffet -illallinen menomatkalla
  • yöpymiset Tallink Express -hotellissa aamiaisineen (2 hengen huoneet, osa mahdollisesti lisävuoteella)

Hintaan eivät sisälly muut ruokailut eikä Tallinnan Legendat -esitys. Laiva lähtee Helsingistä (Länsiterminaali 2) perjantaina 3.11. klo 19.30, terminaalissa tulee olla klo 18.30. Takaisin Helsingissä olemme aikataulun mukaan sunnuntaina 5.11. klo 15.30.

Sitovat ilmoittautumiset 4.10. mennessä, sen jälkeen perumisista peritään korvaus laivayhtiön peruutussäännösten mukaan ellei tilalle satu löytymään toista lähtijää.

Ilmoittaudu sähköpostitse onl@ort.fi, kerro viestissä ainakin nimesi, syntymäaikasi, postiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Paluumatkalle on mahdollisuus ostaa buffet-ruokailu (25€) ennakkoon, mainitse ilmoittautuessasi jos haluat varata sellaisen. 

Muista että reissuun tarvitaan passi tai henkilökortti, ajokortti ei riitä!

Tapahtuma järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.