Kulttuurikilpailu


Äänestys on nyt käynnissä!
Kilpailuun saatiin kahdeksan videota. Äänestä suosikkivideotasi tykkäämällä siitä YouTubessa tai ONL:n Facebook-sivulla, tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen onl (a) ort.fi. Äänestys päättyy 23.9. Yleisöäänestys toimii yhtenä tuomariäänenä, joten äänelläsi on merkitystä!
Voittaja julkistetaan Kulmakivi-festareilla 29.9.2018.

Alta löytyy soittolista kaikista kilpailuvideoista.

 

 

Kulmakivi-kulttuurikilpailu järjestetään 25.3.- 15.8.2018. (HUOM! Kilpailuaikaa jatkettu!)
Kilpailun tarkoituksena on kannustaa lapsia ja nuoria pohtimaan kirkollista elämää ja tuottamaan VIDEOMUOTOISTA materiaalia ortodoksisuuteen liittyen. Kilpailu on avoin kaikille, palkintosarjat ovat kuitenkin vain v. 1989 tai myöhemmin syntyneille. Kilpailun järjestää Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry.

Kilpailussa on kaksi teemaa:

A) Usko ja huumori
B) Oma seurakuntani (/leirini)

Kilpailuun osallistuva video voi käsitellä teemaa vapaasti, kuitenkin ns. hyvän maun rajoja noudatten. (Järjestäjä voi harkintansa mukaan olla myös hyväksymättä teoksia kilpailuun.) Video voi olla maksimissaan 3 minuuttia pitkä.

Kilpailutyöt tallennetaan yleisessä tiedostomuodossa (esim. mp4, avi tai mov) johonkin tiedostonjakopalveluun ja linkki lähetetään osoitteeseen onl (a) ort.fi. Kilpailutyöt julkaistaan kilpailuajan päätyttyä kootusti YouTubessa. Ethän siis julkaise omaa videotasi ennen sitä missään! Käytä vain itse luomaasi tai lupavapaata musiikkia (esim. youtube.com/audiolibrary)

Kilpailuun saa lähettää töitään kuka tahansa, mutta palkinnot jaetaan kahdessa sarjassa:
I) v. 2005 tai sen jälkeen syntyneet
II) v. 1989-2004 syntyneet
Jos videon tekee työryhmä, jossa on eri ikäisiä tekijöitä, arvostellan työ siinä sarjassa, mihin työryhmän vanhin kuuluu.
Yksittäinen tekijä tai tekijäryhmä voi osallistua kilpailuun enintään kolmella videolla, jotka voivat liittyä eri teemoihin.

Kilpailutyöt arvioi nelihenkinen raati, johon kuuluu Ari Koponen, Petrus Palola, Aamos Aho (nuorisoedustaja) ja nunna Ksenia. Lisäksi järjestetään yleisöäänestys, ja yleisöäänestyksen tulos on kilpailun viides tuomariääni. Tuomariston päätöksistä ei voi valittaa. Kilpailun tulokset julkistetaan Kulmakivi-festareilla Oulussa, 28.-30.9.2018.

Kunkin teeman ja sarjan paras työ saa 300€ rahapalkinnon (palkintojen arvo yhteensä 1200€). Lisäksi tuomaristo voi jakaa kunniamainintoja, myös kilpailusarjojen ulkopuolisille osallistujille, ja kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan pieniä tuotepalkintoja 10 kpl.

Lataa täältä tulostettavat mainosflyerit!