Pyhä melu 3 -puuhakirja

10,00 

Kirkon kustantaman Pyhä melu –puuhakirjasarjan tarkoitus on tukea erityisesti vanhempia, isovanhempia ja kummeja lasten kirkollisessa kasvatuksessa. Kirja sopii hyvin myös seurakuntien kerhoissa käytettäväksi.

Tuotetunnus (SKU): LKPM3 Osasto:

Kuvaus

Kirkon kustantaman Pyhä melu –puuhakirjan tarkoitus on tukea erityisesti vanhempia, isovanhempia ja kummeja lasten kirkollisessa kasvatuksessa. Kirja sopii hyvin myös seurakuntien kerhoissa käytettäväksi.

Tässä osassa keskitytään opetussuunnitelman kolmanteen päätasoon eli ortodoksiseen identiteettiin. Esillä olevia aiheita ovat mm. ikonien kunnioitus, iltarukous, ruuan siunaaminen, siunauksen pyytäminen, nimipäivän vietto, vedenpyhitys, oman kirkon praasniekka, lasten paasto ja pääsiäiseen liittyvät perinteet. Kirjan helposti luettavat tekstiosiot ja eritasoiset tehtävät on suunniteltu niin, että kirja sopii yhtä hyvin sekä taaperoikäisille että lukemaan oppineille lapsille.

Kirjan tehtävät ovat kahden kokeneen ortodoksisen uskonnon opettajan käsialaa. TM Ulla Puhakka ja TM Kirsi Vuomajoki tunnetaan myös lapsille suunnattua ortodoksista verkko-opetusmateriaalia sisältävän ortoboxi.fi –sivuston tekijöinä. Kirsi Vuomajoki on myös kuvittanut teoksen.

40 sivua, pehmeäkantinen.

Lisätiedot

Paino 0,208 kg (kilogramma)
Mitat 29,8 × 21 × 0,4 cm (senttimetri)