Pyhä melu 2 -puuhakirja

10,00 

Kirkon kustantaman Pyhä melu 2 –puuhakirjan tarkoitus on tukea erityisesti vanhempia, isovanhempia ja kummeja lasten kirkollisessa kasvatuksessa. Kirja sopii hyvin myös seurakuntien kerhoissa käytettäväksi.

Tuotetunnus (SKU): LKPM2 Osastot: , ,

Kuvaus

Nyt on ilmestynyt kolmiosaiseksi suunnitellun sarjan toinen osa, Pyhä melu 2. Tässä toisessa osassa otetaan käsittelyyn opetussuunnitelman toinen päätaso, jumalanpalvelus ja juhlat. Kirjan aiheita ovat mm. liturgia ja ehtoollinen, Herran rukous, Taivaallinen kuningas -veisu sekä otos kirkkovuoden suurista juhlista (joulu, teofania, Jeesuksen temppeliintuominen, palmusunnuntai ja pääsiäinen).

Kirjasarjan tarkoituksena on tukea vanhempia, isovanhempia ja kummeja lasten kirkollisessa kasvatuksessa. Se sopii myös seurakuntakerhojen käyttöön.

Kirjojen helposti luettavat tekstiosiot ja eritasoiset tehtävät on suunniteltu niin, että kirja sopii yhtä hyvin sekä taaperoikäisille että lukemaan oppineille lapsille. Kirjojen sivuilta löytyvät tehtävät ovat kahden kokeneen ortodoksisen uskonnon opettajan käsialaa. TM Ulla Puhakka ja TM Kirsi Vuomajoki tunnetaan myös lapsille suunnattua ortodoksista verkko-opetusmateriaalia sisältävän ortoboxi.fi –sivuston tekijöinä. Kirsi Vuomajoki on myös kuvittanut teokset.

40 sivua, pehmeäkantinen.