Hae leiritöihin!

ONL ry hakee ortodoksisia leirinohjaajia!
Ohjaajia tarvitaan Puroniemessä 2.-5.6. järjestettävälle lasten ja varhaisnuorten leirille sekä
Valamossa 7.-14.6. järjestettävälle kristinoppileirille.

Kultakin leiripäivältä ohjaajat saavat palkkaa kokemuksen ja tehtävien mukaan, sekä ilmaisen majoituksen ja ruokailut. Matkakulut asuinpaikan ja leiripaikan välillä korvataan edullisimman mahdollisen kulkuneuvon mukaan. Valinnassa on eduksi, jos on suorittanut leirinohjaajien peruskurssin aiemmin tai kuluvana keväänä.
Leireille tarvitaan monenikäisiä ohjaajia erilaisiin tehtäviin, mm. ryhmänohjaajia, eri aiheiden asiaohjaajia, yleisohjaajia, kanttoreita sekä Valamon kriparille leiriteologi.

Kaikkien ohjaajiksi valittavien tulee osallistua leirin ennakkosuunnitteluun sovittavalla tavalla (esim. sähköpostitse). Käytännön työskentely alkaa jo leiriä edeltävänä päivänä, lasten ja varhaisnuorten leirin palkallinen suunnittelupäivä on 1.6. ja Valamon kristinoppileirin 6.6.

Kirjalliset hakemukset on lähetettävä ONL:n toimistolle 9.3.2020 mennessä osoitteella: ONL ry, Kirkkokatu 18 A+B 17, 80100 Joensuu tai sähköpostitse liitetiedostona osoitteella onl (a) ort.fi.
Kaikille hakeneille ilmoitetaan valinnoista huhtikuussa. ONL ei palkkaa ohjaajia muiden järjestämille leireille, mutta voit ilmoittautua ”ohjaajapankkiin”, josta välitämme tarpeen mukaan seurakunnille ja Puroniemen Ystävät ry:lle sopivien ohjaajien yhteystietoja. Ohjaajapankkiin voit ilmoittautua vaikka et hakisi ONL:n leireille töihin.

Kerro kirjallisessa hakemuksessasi ainakin seuraavat asiat:

  • Nimesi ja syntymäaikasi
  • Yhteystietosi (osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite)
  • Miksi leirinohjaustyö kiinnostaa, miksi olisit hyvä leirinohjaaja?
  • Aiempi työ- ja leirikokemuksesi, harrastuksesi, mahdollinen kielitaito
  • Minkä ajan olet käytettävissä?
  • Mille leirille erityisesti haluaisit ohjaajaksi?
  • Ilmoittaudutko samalla ns. ohjaajapankkiin?

Lisätietoja: onl (a) ort.fi tai 050 4658173

P.S. Täysi-ikäiset muistakaa myös Armenian ohjaajavaihto!

Myös seurakunnat hakevat ohjaajia leireilleen, lisäämme alle linkkejä hakuilmoituksiin. Monet seurakunnat palkkaavat leireilleen pääsääntöisesti omia jäseniään, mutta aina sopivia hakijoita ei ole riittävästi, joten muidenkin kannattaa hakea.

Helsingin seurakunnan ohjaajahaku on käynnissä 1.3. saakka. Hakeminen tällä lomakkeella.

Joensuussa on uusien ohjaajien haku auki vielä 18.3. saakka: http://www.joensuunortodoksit.fi/leirit/

Jyväskylän seurakunnan leireille voi hakea 29.2. saakka: https://jklort.fi/2019/12/04/ohjaajahaku-kesan-2020-leireille/

Kajaanin ortodoksinen seurakunta etsii kristinoppileirille Kuivajärvelle 8.-14.6.2020 täysi-ikäistä yövahtia ja miesohjaajaa. Edellytyksenä ONL:n tai vastaava leirinohjaajakoulutus. Aikaisempi kokemus leirityöstä ja EA1-kortti katsotaan hyvänä. Hakemukset 3.4. mennessä kajaani@ort.fi
Lisätietoja: Kirkkoherranvirasto, henna.heikkinen (at) ort.fi ja puh. 045 187 1801

Kuopion seurakunnan leireille voi hakea 29.2. saakka: https://www.ort.fi/kuopio/haetaan-leirinohjaajia/

Lappeenrannan seurakunnan leireille voi hakea 31.3. saakka.
Hakemuksessa pitää mainita mihin leirille haluaa sekä erityisesti ne asiat jotka luetaan eduksi leireillä, kuten EA-koulutus, aktiivisuus nuorisotoiminnassa tai muissa harrastuksissa (esim.partio tai liikuntaharrastukset).
Vapaamuotoiset hakemukset tulee lähettää sähköpostina isä Andrei Verikoville: andrei.verikov (a) ort.fi tai postitse osoitteeseen: Lappeenrannan ortodoksinen seurakunta, Kristiinankatu 7, 53900 LPR. Lisätietoja isä Andreilta: 0400-411923

Oulun seurakunnan leireille voi hakea 31.3. saakka: https://www.oulunortodoksinenseurakunta.fi/leirit-ja-tapahtumat/

Tampereen ortodoksinen seurakunta hakee Majaniemen kriparille 27.3.-3.8. ohjaajia ja ryhmyreitä. Haku sulkeutuu sunnuntaina 22.3. klo 23.55, tietoja ja hakemukset tällä lomakkeella.
Lisätietoja: nuorisotoimenohjaaja Vasili Venkula, p. 040 178 1633 ja vasili.venkula (at) ort.fi