Hae leirinohjaajaksi!

ONL ry hakee leirinohjaajia!
Ohjaajia tarvitaan Puroniemessä 5.-8.6. järjestettävälle lasten ja varhaisnuorten leirille sekä
Valamossa 10.-16.6. järjestettävälle kristinoppileirille.

Kultakin leiripäivältä ohjaajat saavat palkkaa kokemuksen ja tehtävien mukaan, sekä ilmaisen majoituksen ja ruokailut. Matkakulut asuinpaikan ja leiripaikan välillä korvataan edullisimman mahdollisen kulkuneuvon mukaan. Valinnassa on eduksi, jos on suorittanut leirinohjaajien peruskurssin aiemmin tai kuluvana keväänä.
Leireille tarvitaan monenikäisiä ohjaajia erilaisiin tehtäviin, mm. ryhmänohjaajia, eri aiheiden asiaohjaajia, yleisohjaajia sekä Valamon kriparille leiriteologi.

Kaikkien ohjaajiksi valittavien tulee osallistua leirin ennakkosuunnitteluun sovittavalla tavalla (esim. sähköpostitse). Käytännön työskentely alkaa jo leiriä edeltävänä päivänä, lasten ja varhaisnuorten leirin palkallinen suunnittelupäivä on 4.6. ja Valamon kristinoppileirin 9.6.

Kirjalliset hakemukset on lähetettävä ONL:n toimistolle 18.3.2018 mennessä osoitteella: ONL ry, Kirkkokatu 18 A+B 17, 80100 Joensuu tai sähköpostitse liitetiedostona osoitteella onl (a) ort.fi.
Kaikille hakeneille ilmoitetaan valinnoista huhtikuun alkupuolella. ONL ei palkkaa ohjaajia seurakuntien leireille, mutta voit ilmoittautua ”ohjaajapankkiin”, josta välitämme seurakunnille sopivien ohjaajien yhteystietoja. Ohjaajapankkiin voit ilmoittautua vaikka et hakisi ONL:n leireille töihin.

Kerro kirjallisessa hakemuksessasi ainakin seuraavat asiat:

  • Nimesi ja syntymäaikasi
  • Yhteystietosi (osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite)
  • Miksi leirinohjaustyö kiinnostaa, miksi olisit hyvä leirinohjaaja?
  • Aiempi työ- ja leirikokemuksesi, harrastuksesi, mahdollinen kielitaito
  • Minkä ajan olet käytettävissä? Haetko myös perheleirille?
  • Mille leirille erityisesti haluaisit ohjaajaksi?
  • Ilmoittaudutko samalla ns. ohjaajapankkiin?

Lisätietoja: onl (a) ort.fi tai 050 4658173

P.S. Täysi-ikäiset huomatkaa myös Armenian ohjaajavaihto!

Puroniemen Ystävät ry hakee lastenohjaajia perheleirille Puroniemeen 9.-13.7.
Perheleirille haetaan samoilla ohjeilla kuin ONL:n leireille. ONL toimittaa tiedot eteenpäin Puroniemen Ystävät ry:lle.
Lastenohjaajien tulee olla leirinohjaajakurssin käyneitä, lisäksi heillä toivotaan olevan kokemusta pienten lasten kanssa toimimisesta. Lastenohjaajat huolehtivat lapsista (0-14 -vuotiaita) aikuisten luentojen aikana. Lisätietoja leiristä antaa Helena Hänninen: helena.t.hanninen (a) gmail.com

Myös seurakunnat hakevat ohjaajia leireilleen, lisäämme alle linkkejä hakuilmoituksiin.

Kuopion srk:n hakuaika päättyy helmikuun lopussa: https://www.ort.fi/kuopio/leirinohjaajahaku-helmikuussa-2/

Jyväskylän srk:n hakuaika päättyy myös helmikuun lopussa: https://www2.ort.fi/jyvaeskylae/uutiset/ohjaajahaku-kesaen-2018-leireille

Kajaanin ortodoksinen seurakunta järjestää kristinoppileirin Suomussalmen Kuivajärvellä 2.-8.7.2018 ja hakee sinne neljää ohjaajaa:
täysi-ikäinen miesohjaaja, täysi-ikäinen naisohjaaja, vähintään 16-vuotias poikaohjaaja ja vähintään 16-vuotias tyttöohjaaja. Leirinohjaajakurssi ja leirinohjaajakokemus katsotaan eduksi. Kerro lyhyesti itsestäsi ja ilmaise, miksi juuri SINÄ olisit hyvä valinta leirityöhön. Palkkauskäytänteet ovat ONL:n mallin mukaiset. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 28.2. mennessä:
Kajaanin ortodoksinen seurakunta
i. Jyrki Penttonen
Väinämöisenkatu 29 A 1
87100 Kajaani
tai jyrki.penttonen (a) ort.fi

Lisätietoja Kajaanin leiristä ja ohjaajahausta: Khra Jyrki Penttonen p. 045-1269320.