Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Valamon kripari 2024

9.6. klo 18:00 - 16.6. klo 13:00

Perinteinen luostarikripari järjestetään Valamon luostarissa Heinävedellä.
Osallistumismaksu on 385 euroa. Omasta seurakunnasta kannattaa jo hyvissä ajoin selvittää osallistuuko se leirin kustannuksiin jollakin tavalla.

Voit ilmoittautua nettilomakkeella, tai lähettämällä vastaavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen: onl (a) ort.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri on täynnä (17.1. tilanne) ilmoittautumisia otetaan varasijoille.

Ensimmäinen leirikirje lähetetään joulukuun alussa, myöhemmin ilmoittautuneille se lähetetään heti ilmoittautumisen tultua perille. Kirjeen mukana tulee ns. kriparipassi, johon on tarkoitus kerätä merkintöjä oman seurakunnan jumalanpalveluksista ja muista tapahtumista, jotta omakin seurakunta tulee tutuksi, kun leirillä ei monikaan pääse tutustumaan oman seurakunnan henkilöstöön. Samoin kirjeen mukana tulee tietolomake, joka palautetaan täytettynä mahdollisimman pian, ja näin vahvistetaan ilmoittautuminen leirille.

Toinen leirikirje, jossa on tarkempaa tietoa leiristä ja mm. varustelista, lähetetään huhti-toukokuussa. Samassa yhteydessä lähetetään myös lasku osallistumismaksusta.

Lisätietoja voi kysyä leirinjohtaja Annakaisa Onatsulta: annakaisa.onatsu (a) ort.fi tai 040 6858854

Valamon kripari järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella. Osallistujien tiedot (nimi, sähköposti, sukupuoli) tallennetaan Sivis-verkkoon.

Tiedot

Alkaa:
9.6. klo 18:00
Loppuu:
16.6. klo 13:00
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry
Puhelin:
0504658173
Sähköposti:
onl@ort.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Valamon luostari
Valamontie 42
Uusi-Valamo, 79850 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto