Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Valamon kripari 2020

2.8.2020 klo 18:00 - 9.8.2020 klo 13:00

Leiri on siirretty järjestettäväksi 2.-9.8.

Korona-tilanne on onneksi pysynyt suhteellisen maltillisena, mutta yhteen kokoontuminen eripuolilta on silti jonkinasteinen riski. Leirillä ei voida täysin välttää lähikontakteja, mutta huolehdimme käsihygieniasta mahdollisimman hyvin ja ohjeistamme ja muistutamme yskimis- ja aivastamishygieniasta myös leirien kuluessa. Noudatamme leirillä myös kirkon antamia ohjeita, esim. ehtoollinen jaetaan kertakäyttöisillä poltettavilla lusikoilla ja ikoneita tai ristiä ei suudella. Näistä ohjeistetaan vielä tarkemmin paikan päällä.

Erityisen tärkeää on että leirille tullaan vain terveenä!

Päätöspäivänä Valamoon kokoontuu paljon väkeä. Luostarin ohjeistuksen mukaisesti kaikki ovat tervetulleita kirkkoon. Tällöinkin on ehdottoman tärkeää tulla paikalle vain terveenä ja huolehtia käsi-, yskimis- ja aivastamishygieniasta, sekä mahdollisuuksien mukaan turvaväleistä.

Tällä tietoa päätösliturgia streamataan luostarin YouTube-kanavalla, joten jumalanpalvelusta pääsee seuraamaan etänäkin.

——————————-

Perinteinen luostarikripari järjestetään Valamon luostarissa Heinävedellä.
Osallistumismaksu on 365 euroa. Omasta seurakunnasta kannattaa jo hyvissä ajoin selvittää osallistuuko se leirin kustannuksiin jollakin tavalla.

Vapaita paikkoja voi tiedustella osoitteesta: onl (a) ort.fi

Ensimmäinen leirikirje on lähetetty ilmoittautuneille joulukuussa, myöhemmin ilmoittautuneille se lähetetään heti ilmoittautumisen tultua perille. Kirjeen mukana tulee ns. kriparipassi, johon on tarkoitus kerätä merkintöjä oman seurakunnan jumalanpalveluksista ja muista tapahtumista, jotta omakin seurakunta tulee tutuksi, kun leirillä ei monikaan pääse tutustumaan oman seurakunnan henkilöstöön.

Lisätietoja voi kysyä leirinjohtaja Annakaisa Onatsulta: annakaisa.onatsu (a) ort.fi tai 040 6858854

Tiedot

Alkaa:
2.8.2020 klo 18:00
Loppuu:
9.8.2020 klo 13:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjät

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry
Saimaan ortodoksinen seurakunta

Tapahtumapaikka

Valamon luostari
Valamontie 42
Uusi-Valamo, 79850 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto