Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Valamon kripari 2020

7.6. klo 18:00 - 14.6. klo 13:00

Tämänhetkisten tietojen mukaan (13.3.) leiri tullaan järjestämään normaalisti.
Seuraamme valtionhallinnon ohjeistusta epidemian suhteen ja tiedotamme mahdollisimman pian, jos tilanne muuttuu. Olemme myös aloittaneet suunnittelutyön Virtuaalikirkon hyödyntämisestä liiton työssä, mikäli joudutaan tekemään pidempiaikaisia poikkeusjärjestelyitä.

——————————-

Perinteinen luostarikripari järjestetään 7.-14.6.2020 Valamon luostarissa Heinävedellä, yhteistyössä Valamon opiston kanssa.
Osallistumismaksu on 365 euroa. Osallistumismaksu laskutetaan huhti-toukokuussa 2020. Omasta seurakunnasta kannattaa jo hyvissä ajoin selvittää osallistuuko se leirin kustannuksiin jollakin tavalla.

Ilmoittautua voi kätevimmin nettilomakkeella, tai lähettämällä vastaavat tiedot sähköpostilla: onl (a) ort.fi
Leirille mahtuu enintään 30 leiriläistä ilmoittautumisjärjestyksessä, tällä hetkellä tilaa on vielä reilusti (13.3.).

Ensimmäinen leirikirje on lähetetty ilmoittautuneille joulukuussa, myöhemmin ilmoittautuneille se lähetetään heti ilmoittautumisen tultua perille. Kirjeen mukana tulee ns. kriparipassi, johon on tarkoitus kerätä merkintöjä oman seurakunnan jumalanpalveluksista ja muista tapahtumista, jotta omakin seurakunta tulee tutuksi, kun leirillä ei monikaan pääse tutustumaan oman seurakunnan henkilöstöön.
Toinen leirikirje lähetetään huhti-toukokuussa ja siinä tulee tietoa mm. leirillä tarvittavista varusteista ja aikatauluista.

Päätösliturgia on Valamon luostarin pääkirkossa sunnuntaina 14.6. alkaen klo 9.00. Liturgian jälkeen on (omakustanteinen) ruokailu ja pieni päätösjuhla, jossa jaetaan todistukset. Päätöspäivään ovat tervetulleita leiriläisten perheet, sukulaiset ja ystävät, vierasmäärää ei ole rajattu, mutta pyydämme ilmoittamaan arvion vierasmäärästä etukäteen (ohjeet toisessa leirikirjeessä).

Lisätietoja voi kysyä leirinjohtaja Annakaisa Onatsulta: annakaisa.onatsu (a) ort.fi tai 040 6858854

Tiedot

Alkaa:
7.6. klo 18:00
Loppuu:
14.6. klo 13:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjät

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry
Saimaan ortodoksinen seurakunta

Tapahtumapaikka

Valamon luostari
Valamontie 42
Uusi-Valamo, 79850 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
https://valamo.fi/