Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Nuorten aikuisten KIPINÄ-viikonloppu 2021

1.3. - 31.5.

Tapahtuma on siirretty kevätkaudelle 2021, mutta koronatilanteen vuoksi tarkka ajankohta ja paikka ilmoitetaan myöhemmin. (Päivitetty 5.10.2020)
____

Ohjelma on parhaillaan suunnittelun alla, tapahtumapaikkana ovat mitä todennäköisimmin mm. Helsingin seurakunnan tilat Liisankadulla/ Unioninkadulla, Tapiolan kirkko sekä Uspenskin katedraali. Majoituspaikkana tullee toimimaan jokin Helsingin keskustan edukkaista hostelleista tai hotelleista.

(Ilmoittautuminen tapahtuu nettilomakkeella, tai lähettämällä vastaavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen: onl (a) ort.fi
Osallistumismaksu on liiton jäsenille 50€, ei-jäsenille 75€ (sisältäen majoituksen, ohjelman ja ruuat). (Pääkaupunkiseudulla asuville ja muualla majoittuville voidaan tarvittaessa sopia alennushinta, jossa mukana vain ohjelma ja ruokailu.) Jos et ole vielä jasen, voit liittyä täältä ja saat osallistumisen jäsenetuhintaan.
Muistathan, että tapahtumailmoittautuminen on sitova!
Jos et pääsekään tulemaan tapahtumaan, tulee siitä ilmoittaa vähintään 10 päivää ennen tapahtumaa, sairastapauksessa heti kun mahdollista.

Viikonlopun isäntinä toimivat Antti Potkonen (os. Kokkonen) sekä Petrus Palola.

Tervetuloa mukaan ja viettämään aikaa toisten niin nuorten kanssa kuin palvelustenkin parissa!

Tiedot

Alkaa:
1.3.
Loppuu:
31.5.
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry
Puhelin:
0504658173
Sähköposti:
onl@ort.fi
Kotisivu:
https://onl.fi/