Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Liiton vuosikokous 27.3.2021

27.3.

Liiton vuosikokous järjestetään 27.3.2021 siten, että pandemian salliessa paikkakuntana on Tampere ja samassa yhteydessa on järjestetään perhepäivä. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä lisäksi mahdolliset muut asialistalla olevat asiat.

Tämä on johtokunnan kokouksen 7/2020 käsittelyssä:
ONL ry:n johtokunta on päättänyt lain (677/2020) antaman mahdollisuuden mukaisesti järjestää liiton vuosikokouksen 2021 hybridimallilla eli osa osallistujista on mukana etäyhteyksin, osa fyysisesti paikanpäällä. 

Voimassa oleva laki väliaikaisesta poikkeamisesta osakeyhtiölaista, osuuskuntalaista, yhdistyslaista ja eräistä muista yhteisölaeista covid-19-epidemian leviämisen rajoittamiseksi (677/2020) mahdollistaa, että yhdistyksen hallituksen päätöksellä yhdistyksen kokoukseen voidaan osallistua etäyhteyksin niissäkin yhdistyksissä, joissa se ei olisi yhdistyksen sääntöjen perusteella muuten mahdollista. Kyseisen lain mukaan yhdistyksen hallitus voi myös päättää, että kokoukseen osallistumisen edellytyksenä on ilmoittautuminen kokoukseen viimeistään tiettynä päivänä, joka voi olla aikaisintaan kaksi viikkoa ennen kokousta.

Tiedot

Päivämäärä:
27.3.
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
,