Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Leirinohjaajien peruskurssi 2024

9.2. klo 18:00 - 11.2. klo 13:00

HUOM! Kurssi on siirretty viikolla eteenpäin 2.2. olevan lakon vuoksi, joka vaikuttaa lähes kaikkien kurssilaisten kulkemisiin! Uusi aika on 9.2.-11.2. ja paikka sama.
Kurssille ilmoittautunut: lue sähköpostisi ja kuittaa heti, pääsetkö mukaan. Muista perua tai siirtää mahdolliset matkalippusi; lakon vuoksi liikennöitsijät tai VR hyväksyvät vaihdon tai perumisen, kun teet sen ajoissa. Pahoittelemme vaivaa, kiitos joustosta kaikille!

Kurssi on täynnä.

Katso lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet: https://ort.fi/joensuu/etusivu/lapset-ja-nuoret/nuorten-koulutukset/
Joensuun kurssi järjestetään seurakunnan leirikeskuksessa Enossa, mutta sinne järjestetään yhteiskyyti Joensuun keskustasta.
——–

Leirinohjaajien peruskurssi järjestetään AitO-toimintakeskuksen tiloissa, yhteistyössä Tampereen ortodoksisen seurakunnan kanssa.

Kurssi on tarkoitettu kristinoppileirin käyneille leirinohjaajaksi aikoville. Kurssi antaa perusvalmiudet toimia ohjaajana (ortodoksisella) leirillä ja se onkin edellytyksenä ohjaajantöille useimmissa seurakunnissa ja ONL:n leireillä.

Kurssiin liittyy pieniä ennakkotehtäviä. Tehtävät lähetetään ilmoittautuneille joulukuun alkupuolella ja sen jälkeen ilmoittautuneille mahdollisimman pian ilmoittautumisen tultua perille. Jos olet ilmoittautunut, etkä ole saanut sähköpostia ennakkotehtävistä, pyydä sitä Annakaisalta (annakaisa.onatsu (a) ort.fi). Jo etukäteen kannattaa tutustua Leirinohjaajan eväsreppu 1 -materiaaliin.

Ilmoittaudu kurssille 15.1. mennessä nettilomakkeella, tai lähettämällä vastaavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen: onl (a) ort.fi Kurssilla on rajallinen määrä tilaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi on täynnä (8.12.), mutta ilmoittautumisia otetaan varasijoille.

Osallistumismaksu on 65 euroa. Kannattaa jo hyvissä ajoin selvittää osallistuuko oma seurakuntasi kurssin kustannuksiin jollakin tavalla. Myös vapaapaikkoja ja alennettuja maksuja voidaan myöntää taloudellisin ja sosiaalisin perustein, katso lisätiedot täältä.
Muistathan että ilmoittautuminen on sitova! Jos et pääsekään tulemaan kurssille, tulee siitä ilmoittaa 15.1. mennessä, tai sairastapauksessa heti kun mahdollista.
Osallistumismaksu kattaa koulutuksen, ruokailut ja majoituksen kurssin aikana, kyydin Tampere-AitO-keskus-Tampere, sekä perustason tapaturmavakuutuksen. Kyydit kotoa Tampereelle ja takaisin jokainen järjestää ja kustantaa itse, tai yhdessä oman seurakunnan kanssa.

Perjantaina järjestämme yhteiskuljetuksen rautatieasemalta (ja tarvittaessa linja-autoasemalta) AitO-toimintakeskukseen. Aikataulu tarkentuu juna- ja bussiaikataulujen mukaan, tavoitteena lähtö klo 18-19 välillä.

Sunnuntaina siirrymme tilausbussilla liturgiaan Tampereen kirkkoon ja sen jälkeen on lounas ja todistustenjako seurakuntasalilla. Ohjelma päättyy klo 13 mennessä srk-salilla (Suvantokatu 10). Sieltä siirrytään kävellen tai omin kyydein kotimatkalle, sekä rautatieasema että linja-autoasema ovat erittäin lähellä, matkaa kumpaankin on vain noin 400m.

Kurssi järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.
Kurssin johtaja on Annakaisa Onatsu. Kouluttajina toimii joukko kokeneita ohjaajia, sekä Tampereen seurakunnan työntekijöitä.

Tiedot

Alkaa:
9.2. klo 18:00
Loppuu:
11.2. klo 13:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjät

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry
Tampereen ortodoksinen seurakunta

Tapahtumapaikka

AitO-keskus
Kirjoniementie 15
Tampere, 33680 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto