Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Leirinohjaajien peruskurssi 2023

10.2.2023 - 12.2.2023

Leirinohjaajien peruskurssi järjestetään Jyväskylän kristillisen opiston tiloissa, yhteistyössä Jyväskylän ortodoksisen seurakunnan kanssa.

Kurssi on tarkoitettu kristinoppileirin käyneille leirinohjaajaksi aikoville. Kurssi antaa perusvalmiudet toimia ohjaajana (ortodoksisella) leirillä ja se onkin edellytyksenä ohjaajantöille useimmissa seurakunnissa ja ONL:n leireillä.

Kurssiin liittyy pieniä ennakkotehtäviä. Tehtävät on lähetetty ilmoittautuneille joulukuun puolivälissä ja sen jälkeen heti ilmoittautumisen tultua perille. Jos olet ilmoittautunut, etkä ole saanut sähköpostia ennakkotehtävistä, pyydä sitä Annakaisalta (annakaisa.onastu (a) ort.fi). Jo etukäteen kannattaa tutustua Leirinohjaajan eväsreppu 1 -materiaaliin.

Ilmoittaudu kurssille 22.1. mennessä nettilomakkeella, tai lähettämällä vastaavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen: onl (a) ort.fi Kurssilla on rajallinen määrä tilaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jäljellä on enää muutama paikka (16.1.2023).

Osallistumismaksu on 55 euroa. Kannattaa jo hyvissä ajoin selvittää osallistuuko oma seurakuntasi kurssin kustannuksiin jollakin tavalla. Muistathan että ilmoittautuminen on sitova! Jos et pääsekään tulemaan kurssille, tulee siitä ilmoittaa 22.1. mennessä, tai sairastapauksessa heti kun mahdollista.

Perjantaina järjestämme yhteiskuljetuksen matkakeskukselta Kristilliselle opistolle. Kyyti lähtee n. klo 19, kuitenkin niin että klo 18.58 saapuvalta junalta ehtii mukaan.

Sunnuntaina siirrymme tilausbussilla liturgiaan Jyväskylän kirkkoon ja sen jälkeen on lounas ja todistustenjako seurakuntasalilla. Ohjelma päättyy klo 13 mennessä srk-salilla (Rajakatu 39). Sieltä siirrytään kävellen tai omin kyydein kotimatkalle, matkaa matkakeskukselle on n. 1,5km.

Kurssi järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.
Kurssin johtaja on Annakaisa Onatsu. Kouluttajina toimii joukko kokeneita ohjaajia, sekä Jyväskylän seurakunnan työntekijöitä.

Tiedot

Alkaa:
10.2.2023
Loppuu:
12.2.2023
Tapahtumaluokka:

Järjestäjät

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry
Jyväskylän ortodoksinen seurakunta