Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Leirinohjaajien peruskurssi 2023

10.2.2023 - 12.2.2023

Leirinohjaajien peruskurssi järjestetään Jyväskylän kristillisen opiston tiloissa, yhteistyössä Jyväskylän ortodoksisen seurakunnan kanssa.

Kurssi on tarkoitettu kristinoppileirin käyneille leirinohjaajaksi aikoville. Kurssi antaa perusvalmiudet toimia ohjaajana (ortodoksisella) leirillä ja se onkin edellytyksenä ohjaajantöille useimmissa seurakunnissa ja ONL:n leireillä.

Kurssiin liittyy pieniä ennakkotehtäviä. Tehtävät lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse viimeistään joulukuun alkupuolella ja sen jälkeen heti ilmoittautumisen tultua perille. Jo etukäteen kannattaa tutustua Leirinohjaajan eväsreppu 1 -materiaaliin.

Ilmoittaudu kurssille 22.1. mennessä nettilomakkeella, tai lähettämällä vastaavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen: onl (a) ort.fi Kurssilla on rajallinen määrä tilaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumismaksu on 55 euroa. Kannattaa jo hyvissä ajoin selvittää osallistuuko oma seurakuntasi kurssin kustannuksiin jollakin tavalla. Muistathan että ilmoittautuminen on sitova! Jos et pääsekään tulemaan kurssille, tulee siitä ilmoittaa 22.1. mennessä, tai sairastapauksessa heti kun mahdollista.

Kristilliselle opistolle pääsee Jyväskylän matkakeskuksen välittömästä läheisyydestä paikallisbussilla. Katso reittiopas: https://linkki.jyvaskyla.fi/ Linjoilla 19 ja 15 pääsee aivan opiston viereen. Matkakeskukselle järjestetään myös joku kouluttajista vastaan, joten yksin ei tarvitse bussiin suoriutua.

Perjantaina ohjelma on tavoitteena aloittaa klo 19. Jos näyttää että iso osa ei ehdi paikalle tuohon mennessä kulkuyhteyksistä johtuen, voimme hiukan viilata aikataulua.

Sunnuntaina siirrymme tilausbussilla liturgiaan Jyväskylän kirkkoon ja sen jälkeen on lounas ja todistustenjako seurakuntasalilla. Ohjelma päättyy klo 13 mennessä srk-salilla (Rajakatu 39). Sieltä siirrytään kävellen tai omin kyydein kotimatkalle, matkaa matkakeskukselle on n. 1,5km.

Kurssi järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.
Kurssin johtaja on Annakaisa Onatsu. Kouluttajina toimii joukko kokeneita ohjaajia, sekä Jyväskylän seurakunnan työntekijöitä.

Tiedot

Alkaa:
10.2.2023
Loppuu:
12.2.2023
Tapahtumaluokka:

Järjestäjät

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry
Jyväskylän ortodoksinen seurakunta