Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Leirinohjaajien peruskurssi 2022

6.5.2022 klo 18:00 - 8.5.2022 klo 13:00

Leirinohjaajien peruskurssi järjestetään Pyysalon leiri- ja tapahtumakeskuksessa Kangasalla. Huomaa muuttunut ajankohta!

Kurssi on tarkoitettu kristinoppileirin käyneille leirinohjaajaksi aikoville. Kurssi antaa perusvalmiudet toimia ohjaajana (ortodoksisella) leirillä ja se onkin edellytyksenä ohjaajantöille useimmissa seurakunnissa ja ONL:n leireillä.

Kurssiin liittyy pieniä ennakkotehtäviä. Tehtävät lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse mahdollisimman pian ilmoittautumisen jälkeen. Jo etukäteen kannattaa tutustua Leirinohjaajan eväsreppu 1 -materiaaliin.

Ilmoittaudu kurssille 10.4. mennessä nettilomakkeella, tai lähettämällä vastaavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen: onl (a) ort.fi Kurssilla on rajallinen määrä tilaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssilla on vielä muutama paikka jäljellä (24.3.2022).

Osallistumismaksu on 50 euroa, se laskutetaan kurssin jälkeen. Kannattaa jo hyvissä ajoin selvittää osallistuuko oma seurakuntasi kurssin kustannuksiin jollakin tavalla. Muistathan että ilmoittautuminen on sitova! Jos et pääsekään tulemaan kurssille, tulee siitä ilmoittaa 10.4. mennessä, tai sairastapauksessa heti kun mahdollista.

Järjestämme yhteiskyydin Tampereen rautatieasemalta (ja tarvittaessa linja-autoasemalta) Pyysaloon. Kyyti lähtee noin klo 18, aikataulu varmistuu lähempänä kurssia (aikataulu sovitetaan mahdollisimman hyvin juna- ja bussiaikatauluihin).
Ilmoittaudu yhteiskyytiin kurssikirjeen ohjeiden mukaan.

Sunnuntaina tulemme bussilla liturgiaan Tampereen kirkkoon ja sen jälkeen on lounas ja todistustenjako seurakuntasalilla. Ohjelma päättyy klo 13 mennessä srk-salilla (Suvantokatu 10 / Tuomikirkonkatu 27). Sieltä siirrytään kävellen tai omin kyydein kotimatkalle, matkaa rautatieasemalle on n. 400 metriä, linja-autoasemalle n. 200 metriä.

Kurssi järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.
Kurssin johtaja on Annakaisa Onatsu. Kouluttajina toimii joukko kokeneita ohjaajia, sekä Tampereen seurakunnan työntekijöitä.

Tiedot

Alkaa:
6.5.2022 klo 18:00
Loppuu:
8.5.2022 klo 13:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjät

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry
Tampereen ortodoksinen seurakunta

Tapahtumapaikka

Pyysalon leiri- ja tapahtumakeskus
Pyysalontie 23
Suinula, 36120 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto