Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Leirinohjaajien peruskurssi 2021

19.2.2021 - 21.2.2021

Leirinohjaajien peruskurssi järjestetään 19.-21.2.2021 Ilkon kurssikeskuksessa Tampereella.

Kurssi on tarkoitettu kristinoppileirin käyneille leirinohjaajaksi aikoville. Kurssi antaa perusvalmiudet toimia ohjaajana (ortodoksisella) leirillä ja se onkin edellytyksenä ohjaajantöille useimmissa seurakunnissa ja ONL:n leireillä. Kurssiin liittyy pieniä ennakkotehtäviä. Tehtävät lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse viimeistään joulukuun alkupuolella. Myöhemmin ilmoittautuneet saavat tehtävät ilmoittauduttuaan. Jo etukäteen kannattaa tutustua Leirinohjaajan eväsreppu 1 -materiaaliin.

Ilmoittaudu kurssille 1.2. mennessä nettilomakkeella, tai lähettämällä vastaavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen: onl (a) ort.fi
Mukaan mahtuu n. 55 nopeinta (lukumäärä huonejaosta riippuvainen).

Tampereen rautatieasemalta järjestetään yhteiskuljetus Ilkkoon perjantaina n. klo 18 (tarkentuu juna- ja bussiaikataulujen mukaan). Tarvittaessa poimitaan kyytiin myös linja-autoasemalta. Sunnuntaina tulemme bussilla liturgiaan Tampereen kirkkoon ja sen jälkeen on lounas ja todistustenjako seurakuntasalilla. Ohjelma päättyy klo 13.30 mennessä srk-salilla (Suvantokatu 11). Srk-salilta siirrytään omatoimisesti kotimatkalle, sekä rautatieasemalle että linja-autoasemalle on matkaa vain noin 350m.

Osallistumismaksu on 50€ ja se laskutetaan heti kurssin jälkeen. Muista että ilmoittautuminen on sitova! Jos et pääsekään tulemaan kurssille, tulee siitä ilmoittaa 1.2. mennessä tai sairastapauksessa heti kun mahdollista. Kannattaa kysyä osallistuuko oma seurakuntasi kurssin kuluihin.

Kurssi järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.

Tiedot

Alkaa:
19.2.2021
Loppuu:
21.2.2021
Tapahtumaluokka:

Järjestäjät

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry
Tampereen ortodoksinen seurakunta

Tapahtumapaikka

Ilkon kurssikeskus
Ilkontie 8
Kangasala, 36220 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
https://tampereenseurakunnat.fi/sivustot/ilkko