Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Leirinohjaajien peruskurssi 2021

7.5. - 9.5.

Kurssi siirtyy koronatilanteen vuoksi toukokuulle. Aiemmin ilmoittautuneita pyydetään erikseen vahvistamaan ilmoittautumisensa.

Leirinohjaajien peruskurssi järjestetään  Ilkon kurssikeskuksessa Tampereella 7.-9.5.

Kurssi on tarkoitettu kristinoppileirin käyneille leirinohjaajaksi aikoville. Kurssi antaa perusvalmiudet toimia ohjaajana (ortodoksisella) leirillä ja se onkin edellytyksenä ohjaajantöille useimmissa seurakunnissa ja ONL:n leireillä. Kurssiin liittyy pieniä ennakkotehtäviä. Tehtävät lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse helmikuun alkupuolella. Myöhemmin ilmoittautuneet saavat tehtävät ilmoittauduttuaan. Jo etukäteen kannattaa tutustua Leirinohjaajan eväsreppu 1 -materiaaliin.

Ilmoittaudu kurssille 18.4. mennessä nettilomakkeella, tai lähettämällä vastaavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen: onl (a) ort.fi
Mukaan mahtuu n. 55 nopeinta (lukumäärä huonejaosta riippuvainen).

Tampereen rautatieasemalta järjestetään yhteiskuljetus Ilkkoon perjantaina n. klo 18 (tarkentuu juna- ja bussiaikataulujen mukaan). Tarvittaessa poimitaan kyytiin myös linja-autoasemalta. Sunnuntaina tulemme bussilla liturgiaan Tampereen kirkkoon ja sen jälkeen on lounas ja todistustenjako seurakuntasalilla. Ohjelma päättyy klo 13.30 mennessä srk-salilla (Suvantokatu 10). Srk-salilta siirrytään omatoimisesti kotimatkalle, sekä rautatieasemalle että linja-autoasemalle on matkaa vain noin 350m.

Osallistumismaksu on 50€ ja se laskutetaan heti kurssin jälkeen. Muista että ilmoittautuminen on sitova! Jos et pääsekään tulemaan kurssille, tulee siitä ilmoittaa 18.4. mennessä tai sairastapauksessa heti kun mahdollista. Kannattaa kysyä osallistuuko oma seurakuntasi kurssin kuluihin.

Kurssi järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.
Kurssin johtaja on Annakaisa Onatsu. Kouluttajina toimii joukko kokeneita ohjaajia, mukana ovat ainakin Vasili Venkula, Markus Hänninen ja isä Tuomas Kallonen Tampereen seurakunnasta.

Tiedot

Alkaa:
7.5.
Loppuu:
9.5.
Tapahtumaluokka:

Järjestäjät

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry
Tampereen ortodoksinen seurakunta

Tapahtumapaikka

Ilkon kurssikeskus
Ilkontie 8
Kangasala, 36220 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
https://tampereenseurakunnat.fi/sivustot/ilkko