Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lasten ja varhaisnuorten leiri

8.6.2021 - 11.6.2021

HUOMIO! Puroniemen leirikeskuksen on majoitustilat ovat pääosin n ns. yhteismajoituskämppiä, joten tänä vuonna emme voi koronarajoitusten vuoksi ottaa leirille niin montaa lasta kuin joinain aiempina vuosina.
Ilmoittautuminen päättynyt 24.5.2021.

Perinteinen lasten ja varhaisnuorten leiri Rautalammilla, Puroniemen leirikeskuksessa, 8.-11.6.2021.

OHJELMA
Ohjelmassa on tuttuun tapaan pelejä, leikkejä, uimista ja saunontaa, erilaisia pienryhmätoimintoja, illanviettoja nuotiolla sekä palveluksia, mm. yksi liturgia. Leirin erityisteemana on ”osallisuus ja yhdenvertaisuus”.

Leiri pidetään melko todennäköisesti ryhmiin jaettuna koronan vuoksi ja painottaen sitä, että saman perheen lapset ovat samassa ryhmässä.

Mukaan mahtuu n. 15-25 lasta ja nuorta ilmoittautumisjärjestyksessä

Leiri alkaa tiistaina 8.6. klo 12 (saapua voi klo 10-12, tai erillisellä sopimuksella muuhunkin aikaan) ja päättyy perjantaina 11.6. noin klo 12.

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN
Osallistumismaksu on 60€/ lapsi. (Jos perheestä tulee useampi lapsi, seuraavista lapsista maksu on 50€/ lapsi.) Leirimaksu sisältää majoituksen, ruuan ja ohjelman.

Ilmoittautua voi 1.3. alkaen, viimeistään 24.5., mieluiten oheisella lomakkeella sähköisesti:

Ilmoittautuminen

LEIRIMAKSUUN TUKEA?
Kannattaa tiedustella omasta kotiseurakunnasta, tukeeko se leirimaksussa.

ONL ry:n lasten ja varhaisnuorten leirille voidaan anomuksesta ottaa 1-2 osallistujaa ns. vapaapaikalle ja lisäksi voidaan myöntää harkinnan mukaan maksualennuksia. Vapaapaikan ja alennuksen perusteena on aina taloudellinen ja sosiaalinen syy. Lisätietoa: https://onl.fi/tapahtumat/yleisinfo/

ERITYISTARPEET
Puroniemen leirikeskus ei ole kaikilta osin esteetön, mutta toivotamme silti leirille tervetulleiksi kaikenlaiset osallistujat ja pyrimme huomioimaan yksilöllisiä tarpeita mahdollisuuksien mukaan. Ilmoitathan leirinjohtajalle etukäteen leiriläisen erityistarpeista (esim. tulkkauksen tarve, erityisruokavalion tarve).

HENKILÖSTÖ
Leirinjohtaja on Maria Kauppila ONL ry:stä, muuta henkilökuntaa ovat mm. kanttori Markus Hänninen, isä Risto Käyhkö ja pääemäntä Stina Luomi.  Lisäksi leirillä on viisi asia- ja neljä ryhmänohjaajaa.

Tiedot

Alkaa:
8.6.2021
Loppuu:
11.6.2021
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Puroniemen leirikeskus
Kerkonkoskentie 608
Rautalampi, 77700 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto