Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PERUTTU/ SIIRTYY Lasten ja varhaisnuorten leiri 2020

4.8.2020 - 7.8.2020

Puroniemen perinteinen lastenleiri ei toteudu kesäkaudella 2020.

Valitettavasti alunperin kesäkuulle 2020 kaavailtu ja myöhemmin  elokuulle siirretty, perinteinen lasten ja varhaisnuorten leiri EI toteudu kesällä 2020 Puroniemessä. Syynä on koronavirustilanne ja siihen liittyvt suositukset, joiden vuoksi turvallisuuden takaaminen yöpymistä sisältävällä leirillä, Puroniemen kaltaisessa ihanassa mutta suhteellisen alkeellisessa leirikeskuksessa, ei ole mahdollista.

Liitto selvittelee kuitenkin parhaillaan mahdollisuutta järjestää lasten ja varhaisnuorten leiriviikonloppu marraskuussa Tampereen seudulla.

Lisätietoja: leirinjohtaja Maria Kauppila, maria.kauppila (at) ort.fi tai 050 4658172

[Peruutustieto julkaistu 8.6.2020]

___

Perinteinen lasten ja varhaisnuorten leiri pidetään Puroniemen leirikeskuksessa 4.-7.8.2020 (aiempi aika oli 2.-5.6.2020).

Edit 2. (7.5.2020) On mahdollista, että leiriä joudutaan edelleen siirtämään, vieläkin kauemmas kuin elokuulle, pyrimme ilmoittamaan asiasta toukokuun lopussa.

Edit 1. Olemme päättäneet SIIRTÄÄ lasten ja varhaisnuorten leirin kesäkuun alusta elokuun alkuun. Huomaa siis uusi aika! Tähänkin voi vielä tulla tietenkin muutoksia, jos pandemia jatkuu tai valtionhallinnon ohjeistus aihetta antaa. (Päivitetty 27.3.2020)

OHJELMA
Ohjelmassa on tuttuun tapaan pelejä, leikkejä, uimista ja saunontaa, erilaisia pienryhmätoimintoja, illanviettoja nuotiolla sekä palveluksia, mm. yksi liturgia. Leirin erityisteemana on ”hyvinvoiva mieli”.

Leiri on ohjelmaltaan suunnattu osittain erikseen kahdelle ikäryhmälle:
6-10 -vuotiaille lapsille sekä
10-14 -vuotiaille varhaisnuorille.

Mukaan mahtuu n. 30-40 lasta ja nuorta ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri alkaa tiistaina 4.8. klo 12 (saapua voi klo 10-12, tai erillisellä sopimuksella muuhunkin aikaan) ja päättyy perjantaina 7.8. noin klo 12.

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN
Osallistumismaksu on 60€/ lapsi. (Jos perheestä tulee useampi lapsi, seuraavista lapsista maksu on 50€/ lapsi.)  Leirimaksu sisältää majoituksen, ruuan ja ohjelman.

Ilmoittautua voi vaikka heti (kuitenkin viimeistään 18.6.2020), mieluiten oheisella lomakkeella sähköisesti:
https://onl.fi/tapahtumat/ilmoittautuminen/

LEIRIMAKSUUN TUKEA?
Kannattaa tiedustella omasta kotiseurakunnasta, tukeeko se leirimaksussa.

ONL ry:n lasten ja varhaisnuorten leirille voidaan anomuksesta ottaa 1-2 osallistujaa ns. vapaapaikalle ja lisäksi voidaan myöntää harkinnan mukaan maksualennuksia. Vapaapaikan ja alennuksen perusteena on aina taloudellinen ja sosiaalinen syy. Lisätietoa: https://onl.fi/tapahtumat/yleisinfo/

ERITYISTARPEET
Puroniemen leirikeskus ei ole kaikilta osin esteetön, mutta toivotamme silti leirille tervetulleiksi kaikenlaiset osallistujat ja pyrimme huomioimaan yksilöllisiä tarpeita mahdollisuuksien mukaan. Ilmoitathan leirinjohtajalle etukäteen leiriläisen erityistarpeista (esim. tulkkauksen tarve, erityisruokavalion tarve).

HENKILÖSTÖ
Leirinjohtaja on Maria Kauppila ONL:stä, muu henkilökunta (n. 10 ohjaajaa, emäntä, kanttori, pappi) varmistuu kevään ja kesän aikana.

(Leiri järjestetään yhteistyössä Rautalammin ortodoksisen seurakunnan kanssa.)

 

 

Tiedot

Alkaa:
4.8.2020
Loppuu:
7.8.2020
Tapahtumaluokka:

Järjestäjät

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry
Rautalammin ortodoksinen seurakunta

Tapahtumapaikka

Puroniemen leirikeskus
Kerkonkoskentie 608
Rautalampi, 77700 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto