Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lasten ja varhaisnuorten leiri

7.6.2022 - 10.6.2022

Perinteinen lasten ja varhaisnuorten leiri Rautalammilla, Puroniemen leirikeskuksessa, 7.-10.6.2022.
Huom! Koronapandemian tilanne voi muuttaa leirin toteutumista, esim. ajankohtaa tai kestoa!

OHJELMA
Ohjelmassa on tuttuun tapaan pelejä, leikkejä, uimista ja saunontaa, erilaisia pienryhmätoimintoja, illanviettoja nuotiolla sekä palveluksia, mm. yksi liturgia.
Leirin erityisteemana on ”kestävä elämä”; kestävän kehityksen teemoja käsitellään mm. leikkien ja pienryhmäpuuhien avulla. Lisäksi harjoittelemme osallistujien ikätasoihin sopivilla ja leikkimielisillä tavoilla Suomen pelastusalan keskusjärjestön kotitalouksille tekemän “72tuntia” -varautumissuosituksen asioita.

Mukaan mahtuu n. 25-30 lasta ja nuorta ilmoittautumisjärjestyksessä (Tampereen ortodoksisen seurakunnan jäsenille on varattu noin 10 leiripaikkaa.)

Leiri alkaa tiistaina 7.6. klo 12 (saapua voi klo 10-12, tai erillisellä sopimuksella muuhunkin aikaan) ja päättyy perjantaina 10.6. noin klo 12.

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN
Osallistumismaksu on ollut aiempina vuosian 60€/ lapsi, johtokunta päättää leirin hinnasta tarkemmin kevätkaudella (Jos perheestä tulee useampi lapsi, seuraavista lapsista maksu on 50€/ lapsi.) Leirimaksu sisältää majoituksen, ruuan ja ohjelman.

Ilmoittautuminen alkaa 1.2. ja jatkuu 24.5. saakka , mieluiten oheisella lomakkeella sähköisesti:
https://onl.fi/tapahtumat/ilmoittautuminen/

LEIRIMAKSUUN TUKEA?
Kannattaa tiedustella omasta kotiseurakunnasta, tukeeko se leirimaksussa.

ONL ry:n lasten ja varhaisnuorten leirille voidaan anomuksesta ottaa 1-2 osallistujaa ns. vapaapaikalle ja lisäksi voidaan myöntää harkinnan mukaan maksualennuksia. Vapaapaikan ja alennuksen perusteena on aina taloudellinen ja sosiaalinen syy. Lisätietoa: https://onl.fi/tapahtumat/yleisinfo/

ERITYISTARPEET
Puroniemen leirikeskus ei ole kaikilta osin esteetön, mutta toivotamme silti leirille tervetulleiksi kaikenlaiset osallistujat ja pyrimme huomioimaan yksilöllisiä tarpeita mahdollisuuksien mukaan. Ilmoitathan leirinjohtajalle etukäteen leiriläisen erityistarpeista (esim. tulkkauksen tarve, erityisruokavalion tarve).

HENKILÖSTÖ
Leirinjohtaja on Maria Kauppila ONL ry:stä, emäntänä toimii Stina Luomi, muu henkilökunta valitaan kevään aikana.

Lisätietoja: Maria Kauppila, maria.kauppila (at) ort.fi ja 050 465 8172

Tiedot

Alkaa:
7.6.2022
Loppuu:
10.6.2022
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Puroniemen leirikeskus
Kerkonkoskentie 608
Rautalampi, 77700 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto