Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kulmakivi 2020

2.10. - 4.10.

Ortodoksisen nuorison omat festarit järjestetään JYVÄSKYLÄSSÄ 2.-4.10.2020 yhteistyössä Jyväskylän ortodoksisen seurakunnan kanssa.

Tällä tietoa festarit järjestetään suunnitellusti, mutta seuraamme tilannetta ja valtionhallinnon sekä kirkon ohjeita ja määräyksiä. Tiedotamme jos mahdolliset rajoitukset aiheuttavat suunnitelmiin muutoksia.

Tarjolla on kulttuuria, jumalanpalveluksia, erilaisia toimintapisteitä ja tietysti mainiota seuraa!

  • Alaikäraja on 12 eli kaikki kuutosluokkaiset ja sitä vanhemmat ovat tervetulleita mukaan! Vanhempien seurassa ovat nuoremmatkin tervetulleita, mutta festariohjelma on suunnattu 12-vuotiaasta ylöspäin.
  • Kristuksen ylösnousemuksen kirkko on palvelusten kiintopiste.
  • Tunnelmallinen luokkamajoitus on Viitaniemen koululla (Viitaniementie 20, noin kilometrin päässä kirkolta)
  • Ohjelmassa on mm. musiikkia, yökahvila, monipuolisia työpajoja.
  • Osallistumismaksu on 50 euroa se sisältää lattiamajoituksen omilla varusteilla, ohjelman ja ruokailut. Kannattaa kysyä osallistuuko oma seurakunta kustannuksiin tai kyytijärjestelyihin. Jäsenhinta on 30 euroa, koskee sekä yhteisöjäseniä että henkilöjäseniä.

Ilmoittautuminen on auki! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 10.9.

  • Ilmoittaudu oman seurakuntasi ohjeiden mukaan joko seurakuntaasi tai ilmoittautumislomakkeella suoraan liiton toimistolle (Huom! Seurakunnalla voi olla aikaisempi deadline ilmoittautumisille)

Tapahtumaan tarvitaan myös talkoolaisia!

Talkoolaisena pääset osallistumaan tapahtumaan veloituksetta työpanostasi vastaan, talkoolaisten matkakulut korvataan yleisen kulkuneuvon mukaan. Talkoolaiseksi voit hakea ilmoittautumislomakkeella tai lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla onl (a) ort.fi

Kerro yhteystietojesi ja ikäsi (väh. 15 vuotta) lisäksi ainakin erityistaidoistasi ja mahdollisista korteista/passeista (ajokortti, ensiapukoulutus, hygieaniapassi…), sekä toiveistasi talkootehtävien suhteen.

Tiedot

Alkaa:
2.10.
Loppuu:
4.10.
Kotisivu:
https://onl.fi/kulmakivi/

Järjestäjät

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry
Jyväskylän ortodoksinen seurakunta

Tapahtumapaikka

Jyväskylän ortodoksinen seurakunta
Rajakatu 39
Jyväskylä, 40200 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
https://jklort.fi/