Ansiomerkit ja muistamiset haettavina

ONL ry pyytää esityksiä vuoden 2019 kerhoksi ja ohjaajaksi, sekä hakemuksia hopeisen ansiomerkin saajiksi 14.10.2019 mennessä joko postitse tai sähköpostilla.

Johtokunta tekee päätökset kokouksessaan lokakuussa ja muistamiset voidaan jakaa esimerkiksi seurakunnan Nikolaos-juhlassa tai muussa opivassa tilaisuudessa.

Hopeista ansiomerkkiä voi anoa henkilölle, joka on tehnyt useita vuosia innokasta työtä ortodoksisten lasten ja nuorten parissa ja hyväksi. Hopeisen ansiomerkin saaja saa kunniakirjan, hopeisen merkin ja pienen muistamisen, esim. kukkia.

Vuoden ohjaajaksi voi esittää sellaista ohjaajaa, joka on kuluneena vuonna tai lähiaikoina osoittanut selkeää innostusta ja onnistumista ortodoksisen lapsi- ja nuorisotoiminnan toteuttamisessa. Vuoden ohjaaja voi olla myös suhteellisen kokematon, tärkeintä on mainio asenne, innostaminen, ahkeruus ja tunnollisuus. Vuoden ohjaaja -maininnasta henkilö saa kunniakirjan ja pienen rahallisen stipendin.-esityslomake.

Vuoden kerhoksi voi olla ehdolla säännöllisesti kokoontuva ja toimiva, ortodoksiseen lapsi- ja nuorisotyöhön liittyvä kerho. Vuoden kerho -maininnasta kerho saa kunniakirjan ja pienen rahallisen stipendin.

Ansiomerkkihakemus (pdf)
Ansiomerkkihakemus (doc)
Vuoden ohjaaja 2019 -esitys (pdf)
Vuoden ohjaaja 2019 -esitys (doc)
Vuoden kerho 2019 -esitys (pdf)
Vuoden kerho 2019 -esitys (doc)